• Nascholingscursus schouder voor huisartsen

  Speciale uitnodiging voor huisartsen: * geaccrediteerde nascholingscursus: module schouderklachten * dinsdag 8 december van 18.00 – 21.00. Huisartsen leren de juiste behandeling in te stellen die in grote lijnen bestaat uit: * tijdelijk aanpassen belasting * structureel verhogen belastbaarheid * advies over materiaal * aanvullend beleid. De module wordt verzorgd... Read more

  Speciale uitnodiging voor huisartsen:

  * geaccrediteerde nascholingscursus: module schouderklachten

  * dinsdag 8 december van 18.00 – 21.00.

  Huisartsen leren de juiste behandeling in te stellen die in grote lijnen bestaat uit: * tijdelijk aanpassen belasting * structureel verhogen belastbaarheid * advies over materiaal * aanvullend beleid.

  De module wordt verzorgd door Jessica Gal Sportartsen en is geaccrediteerd door de Stichting Opleidingen in de Sportgeneeskunde.

  Kosten: € 0.

  Aantal deelnemers: 12-24.

  Aanmelden kan bij: Jolanda.van.berkum@fysiomed.org of Jessica.gal@fysiomed.org

  Close
 • VitalPeople

  Welk bedrijf wil er nou geen vitalere, gezondere medewerkers? VitalPeople is een bedrijf dat werkt aan de vitaliteit en gezondheid van organisaties en hun medewerkers. Vitalere en gezondere medewerkers zorgen voor lagere kosten en een hoger rendement. Voor een gezonde, vitalere onderneming! We bestaan uit een team van specialisten dat... Read more

  Welk bedrijf wil er nou geen vitalere, gezondere medewerkers? VitalPeople is een bedrijf dat werkt aan de vitaliteit en gezondheid van organisaties en hun medewerkers. Vitalere en gezondere medewerkers zorgen voor lagere kosten en een hoger rendement. Voor een gezonde, vitalere onderneming! We bestaan uit een team van specialisten dat zich richt op: lichaam, geest, voeding en de energiehuishouding. Met ons mobiel testcentrum komen we bij bedrijven langs om op locatie medewerkers te testen. Na rapportage van de testuitslagen leveren we op maat gemaakte interventieprogramma’s per medewerker. Hiervoor hebben we alle specialisten in huis op het gebied van fysieke en mentale gesteldheid maar ook op het gebied van voeding en energie. Voor meer informatie: www.vitalpe0ple.nl of mail: wouter.post@fysiomed.org of bel: 020 560 89 26.

  Close
  VISIT VitalPeople
 • Fysiomed Academy

  Fysiomed heeft z’n eigen academy opgericht. In eerste instantie intern. Met zoveel specialisten in huis wordt de kennis met betrekking tot lichaam, geest en voeding  graag gedeeld. Ook extern. De Academy kan langskomen op een voetbalclub, een school, een bedrijf. Het kan op reguliere basis (iedere week een les volgens een... Read more

  Fysiomed heeft z’n eigen academy opgericht. In eerste instantie intern. Met zoveel specialisten in huis wordt de kennis met betrekking tot lichaam, geest en voeding  graag gedeeld. Ook extern. De Academy kan langskomen op een voetbalclub, een school, een bedrijf. Het kan op reguliere basis (iedere week een les volgens een op-maat samen te stellen programma) maar het kan ook een eenmalige workshop zijn. We denken na op basis van een orientatie-gesprek. Of een simpel telefoontje en e-mail: kirsten.schoenmaker@fysiomed.org.

  Close
 • Consultancy

  Na meer dan 20 jaar ervaring in de topsport- en gezondheidsbranche zijn we ook in staat om andere partijen te adviseren. We kunnen kennis bieden over: * wat we doen voor onze clienten * hoe we dat doen Dus of het nou om een voetbalclub gaat die hulp zoekt bij... Read more

  Na meer dan 20 jaar ervaring in de topsport- en gezondheidsbranche zijn we ook in staat om andere partijen te adviseren. We kunnen kennis bieden over:
  * wat we doen voor onze clienten
  * hoe we dat doen
  Dus of het nou om een voetbalclub gaat die hulp zoekt bij het bouwen van een sportmedisch centrum of om een ondernemer die in binnen- of buitenland een sportmedische instelling op wil zetten of om een sportschool die zijn product uit wil breiden, we denken dat we een krachtig handje kunnen helpen. Voor meer info mail naar wouter.post@fysiomed.org.
  Close
 • Fysiomed Football Services

  Fysiomed Football Services is een service waarbij externe hulp wordt aangeboden aan clubs en andere partijen die willen werken aan hun performance aanpak. Performance aanpak betekent simpelweg een sporter helpen door middel van individuele, specifieke test- en trainingsinformatie om het beste uit zichzelf te halen. En daarmee wordt een heel... Read more

  Fysiomed Football Services is een service waarbij externe hulp wordt aangeboden aan clubs en andere partijen die willen werken aan hun performance aanpak. Performance aanpak betekent simpelweg een sporter helpen door middel van individuele, specifieke test- en trainingsinformatie om het beste uit zichzelf te halen. En daarmee wordt een heel sportteam geholpen.

  De testresultaten worden verkregen vanuit testen op

  * conditie / * sprint / * sprong / * fysieke gesteldheid.

  Het team van SMC Fysiomed analyseert de resultaten en kan hiervoor desgewenst een op maat gemaakt performance programma opstellen (inclusief een database met oefeningen die de speler kan doen). De trainer ziet hierdoor hoe zijn spelers er fysiek voor staan en welk programma een speler volgt of zou moeten volgen om optimaal te presteren. Geïnteresseerd? We lichten het graag toe!

  Neem contact met ons op: djekki.van.dessel@fysiomed.org

  Close
  VISIT Fysiomed Football Services
 • Bedrijvenlopen

  FM hardlooptrainers kunnen op ieder gewenst tijdstip bij uw bedrijf langskomen om met een groep medewerkers een wekelijkse training te voltooien. Desgewenst naar een hardloopevenement toe, of dat nou in Amsterdam, Berlijn, Meppel of New York is. Van A (zeggen) tot Z (de hele uitvoering), we kunnen het helemaal verzorgen.... Read more

  FM hardlooptrainers kunnen op ieder gewenst tijdstip bij uw bedrijf langskomen om met een groep medewerkers een wekelijkse training te voltooien. Desgewenst naar een hardloopevenement toe, of dat nou in Amsterdam, Berlijn, Meppel of New York is. Van A (zeggen) tot Z (de hele uitvoering), we kunnen het helemaal verzorgen. Voor meer informatie mail naar: jolanda.van.berkum@fysiomed.org.
  Close