Fysiomed Events

Voor ieder sportevenement is het belangrijk om een sportmedische corner te hebben waar mensen terecht kunnen voor:

 1. fysiotherapeutische opvang en advies bij blessures
 2. preventief tapen en bandageren
 3. EHBO en hartreanimatie
 4. een ijs-behandeling
 5. evt. warming-up voor hele team
 6. additioneel bij grotere evenementen vanaf 100 deelnemers: aanwezigheid sportarts

Sinds 1993 staan wij geregeld op evenementen om deelnemers zo goed mogelijk te ondersteunen in geval van calamiteiten of om ze te adviseren over hun sportieve leven na het evenement.

Of zoek je een ‘clubhuis’ voor een door jou georganiseerd event nabij het Olympisch Stadion? Bel dan voor meer informatie: 020 – 560 89 20 of mail jolanda.van.berkum@fysiomed.org.

 • Nascholing schouder voor huisartsen

  08 december 2015 SMC Fysiomed Amsterdam

  Speciale uitnodiging voor huisartsen:

  * geaccrediteerde nascholing: module schouderklachten

  * dinsdag 8 december van 18.00 – 21.00. Inloop vanaf 17.30.

  Huisartsen leren de juiste behandeling in te stellen die in grote lijnen bestaat uit: * tijdelijk aanpassen belasting * structureel verhogen belastbaarheid * advies over materiaal * aanvullend beleid.

  De module wordt verzorgd door Jessica Gal Sportartsen en is geaccrediteerd door de Stichting Opleidingen in de Sportgeneeskunde. (3 punten)

  Kosten: € 0.

  Aantal deelnemers: 12-24.

  Aanmelden kan bij: info@jessicagal.nl of info@fysiomed.org

   

  Download de PDF voor meer informatie.

 • Dam tot Dam loop 2015

  19 september 2015 Zaandam

  Dit jaar stonden we met Le Champion hardlopers op te wachten bij de finish van de Dam tot Dam. Voor een blessurecheck en waar nodig een losmaaksessie. Altijd een feestdag, dit jaar ook weer. Vol met adrenaline, behaalde successen en soms ook overkomelijke teleurstellingen. Hardlopers en toporganisatie Le Champion, dank jullie wel, we hebben genoten

 • Kika-event

  06 september 2015

  Ter voorbereiding op de NY was Ryanne erbij op 6 sep. Normaliter zou Djekki er ook bij geweest zijn maar die was even trouwen. Ryanne heeft deze groep die-hards vandaag bijgestaan tijdens de training, ze gaan de 42 km tegemoet op de 1e zondag van nov. Duizenden mijlpalen worden daar behaald. En daar zijn wij bij (en dat is weer onze eigen jaarlijkse mijlpaal want de NY marathon blijft een Groot Feest)

 • Joy Jaagpad

  Amsterdam

  Een week lang stonden we in het avond- of weekendzonnetje op het Joy Jaagpad toernooi. We hebben blessures gecheckt, gepraat over game-set-and-matches en over het leven. Fijn evenement! Dank jullie wel, organisatie

 • Algemene IJsbaanpad toernooi

  Amsterdam

  Dit jaar stonden we voor het eerst op het toernooi Algemene IJsbaanpad. 10 dagen lang waren we onderdeel van dit toernooi waar we geblesseerde tennissers op de behandelbank kregen of mensen die gewoon een fitheidsvraag hadden. Thanks dat we er bij mochten zijn, organisatie!

 • Nike personeelsevent

  Nieuwveen

  Behandelen, lachen, zweten, het was Just A Great Day! Dank jullie wel, Nikies, voor een enerverende tijd. What happens in Nieuwveen stays in Nieuwveen

 • Cruyff Foundation dag

  Olympisch Stadion

  Ryanne, Kafel, Colin, Teun en Rosanne waren aanwezig op dit evenement waar de oude profgarde speelt tegen de oudere minder profgarde. Een blessuregevoelig evenement waar we geen duimen hoeven te draaien. En om ervoor zorgen dat de spieren warm zijn voor we beginnen: doet Ryanne even de warming-up!

 • Fysiomed event 2

  28 november 2014 Ronald Mc Donald Centre

  Kim Lammers is directeur van het Ronald Mc Donald Centre geworden en organiseerde met haar team op 28 november 24 hours with friends. Een dag en nacht waarop 24 teams 24 uur elleptigo-en en daarmee zoveel mogelijk geld ophalen voor de kinderen van het Ronald Mc Donald centre. Onze fysio’s hebben de deelnemers 24 uur bijgestaan met behandelbank en behandelarmen om ervoor te zorgen dat ze de finish haalden om 16.00 uur ’s middags op 29-11.

 • Fysiomed event 1

  Copa

  We stonden met een team van 8 fysio’s en 5 promotiedames op de Copa, het jaarlijkse voetbaltoernooi voor jonge Nederlandse en buitenlandse talenten, in het Olympisch Stadion. Mooie locatie, enthousiast publiek, zweterige behandeltafels, want het was een graadje of 35 in de Olympische tobbe. Superleuk event, dank, Sander en Susanne van Sportsgen!

 • 07 maart 2017

  Wielrenners opgelet! Op 7 maart geven we een wielersymposium.

  Wielrenspecialist en inspanningsfysioloog Albert Smit, sportarts Jessica Gal en voedingsdeskundige Esther van Etten beantwoorden alle vragen van wielrenners die weer beginnen aan een sportief seizoen!