Open Dagen van onze dochter

Dochter Fysiomed: VitalPeople, geboren op 20-07-2013, ze weegt 4.000 kilo schoon aan de trekhaak en vandaag, morgen en woensdag kan ze bezichtigd en getest worden. Ze staat klaar voor ondernemers, human resource managers en andere geïnteresseerden.

VitalPeople is een bedrijf dat werkt aan de vitaliteit en gezondheid van organisaties en hun medewerkers. Met ons mobiel testcentrum bezoeken wij bedrijven om medewerkers te beoordelen op hun gezondheid en vitaliteit op basis van valide vragenlijsten en fysieke testen. Hieruit vloeien (discrete) rapportages voor de medewerkers voort. Het management ontvangt een overall-rapportage: hoe staan mijn medewerkers er in z’n algemeenheid voort? Vervolgens biedt VitalPeople medewerker en bedrijf interventies om bepaalde gezondheidsvraagstukken efficiënt het hoofd te bieden.

Doel voor de medewerker: hoe kan ik zo gezond en vitaal mogelijk worden en blijven? Doel voor het bedrijf: hoe kunnen wij onze steen bijdragen aan de gezondheid en vitaliteit van onze medewerkers zodat ze zo goed mogelijk inzetbaar zijn en blijven?

De komende 3 dagen geven we GRATIS gezondheids- en vitaliteitstesten weg t.w.v. € 175 p.p. aan ondernemers, hr-managers of andere goede relaties van Fysiomed. Mail roos.bremer@fysiomed.org indien je geïnteresseerd bent. Aangezien er een limiet zit aan het aantal mensen dat per dag getest kan worden, is het van belang dat je snel reageert.

_MG_1087-bewerkt