Personal Training

Wil jij professionele en persoonlijke hulp bij het behalen van je fysieke doelen? Dan zit je bij ons goed. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in het begeleiden van topsporters en ieder ander die naar de beste begeleiding verlangt. Omdat ieder lichaam even belangrijk is, willen we deze begeleiding toegankelijk houden voor iedereen. Onze Fysiomed-familie staat te popelen om je te helpen, zodat jij weer lekkerder (en strakker) in je vel kunt zitten!

Wij kunnen je hulp bieden bij de onderstaande punten:

  • Slanker worden
  • Energieker worden
  • Meer zelfvertrouwen krijgen
  • Zichtbare resultaten behalen
  • Fitter worden

Het enige wat we van jou verlangen is een goede dosis motivatie en dan kunnen we samen aan de slag! Let’s do this!

We willen je de best mogelijke begeleiding geven en voorkomen dat je terugvalt in je oude patroon. Hierdoor kun jij optimaal genieten van je resultaat én dit natuurlijk ook behouden! Daarom geloven wij in de kracht van minimaal één keer per week personal training. Door iedere week persoonlijke begeleiding te krijgen, blijf je gemotiveerd. De trainer kan jouw voedings- en fitheidsvragen beantwoorden en je tips geven om jezelf op de rit te houden. Daarnaast zorgt de trainer ervoor dat jij de oefeningen correct uitvoert, dit voorkomt nare blessures en zorgt ervoor dat jij het maximale uit je training kunt halen!

Ben je enthousiast geworden? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze trainers! Zij leggen je stap voor stap uit hoe het traject in zijn werk gaat. Deze persoonlijke begeleiding bieden wij al aan vanaf € 37,25 per week! Wil jij weer energiek en vol zelfvertrouwen door het leven gaan? Wacht dan niet langer en laat ons je helpen.

Druk rechts op de knop ‘maak een afspraak’ of bel (+31 20 226 5129) en zet de eerste stap naar een fittere versie van jezelf!