Haptotherapie

Haptotherapie ondersteunt mensen die door emotionele blokkades fysieke (psychosomatische) klachten hebben ontwikkeld. Vaak gaat het om klachten die al geruime tijd aanwezig zijn. De signalen die het lichaam geeft, zijn lang afgeweerd of niet herkend. Haptotherapie leert je je lichaam te gebruiken als referentiekader en als instrument.

Door middel van gesprek en oefening leer je je zintuigen, met name je tastzin, bewuster te gebruiken. Je ervaart daardoor het effect van gebeurtenissen en omstandigheden op je lichaam. Vervolgens krijg je de handvatten aangereikt voor herstel en balans in de relatie tussen lichaam en geest. Loeke Richter, GZ-haptotherapeut, ondersteunt je in dit proces, leert je contact te maken met je lichaam, en de informatie die je lichaam je geeft, te gebruiken. Zodat je in een goede energie flow komt en stress momenten van allerlei aard, letterlijk beter te lijf kan. Mind- en bodyful.

Voor wie

Voor mensen die veel stress ervaren. Voor klachten als (dreigende) burnout, hyperventalitatie, onbestemde hoofd-, buik- en rugpijnklachten.

Je eerste afspraak

Binnen 3 weken kan de eerste afspraak plaatsvinden. Tijdens de intake wordt met jou besproken wat je vraagstuk en doelstelling is.

Kosten worden vaak deels vergoed vanuit het alternatieve pakket van de ziektekostenverzekering.

Aanmelden

Bel 020 679 33 09 of 020 560 89 20 voor een afspraak.

Specialists

Loeke Richter, haptotherapeut en coach (SchaalvanRichter).

Extra info

Verplaatsen en/of annuleren van een afspraak s.v.p. minstens 2 werkdagen van tevoren, anders kunnen kosten worden doorbelast.

Loeke Richter, GZ-haptotherapeut en coach is lid van de Vereniging van Haptotherapeuten.

http://www.schaalvanrichter.nl

 

Contact