Manueeltherapie voor hoofdpijn- nek- en kaakklachten

Hoofdpijn-, kaak- en wervelkolomklachten zijn vaak complex van aard: een uitgebreid en specialistisch onderzoek is daarom van groot belang. Sinds 2005 werkt Fysiomed samen met dr. Hesse om deze specifieke patientengroep te behandelen. Er is in deze samenwerking een aanzienlijke uitbreiding van het medisch netwerk ontstaan.

Voor wie

Voor patiënten met acute en chronische pijnklachten en functiestoornissen in het hoofd-, hals- en nekgebied. Ook worden rugklachten en houdingsafwijkingen onderzocht.

Je eerste afspraak

In de meeste gevallen is het mogelijk binnen een week een afspraak te krijgen. Na het intakegesprek en het lichamelijk onderzoek wordt een behandelplan opgesteld en kan kort hierop met de behandeling worden begonnen. Indien nodig kan met de verwijzer overleg plaatsvinden en kunnen ook aanvullende onderzoeken worden aangevraagd.

Na afloop van iedere behandeling zal de nota contant of per pin moeten worden afgerekend. De nota kun je indienen bij je zorgverzekeraar. Afhankelijk van het door jou gekozen zorgpakket zal je nota goeddeels aan jou worden uitgekeerd. Een zogenaamde vrije-artskeuzepolis of restitutiepolis biedt doorgaans de beste vergoedingen. Een verwijzing van de huisarts, de tandarts of specialist is niet meer nodig.

Specialist

Extra info

Dr. Jules Hesse is een gespecialiseerd fysio- en manueeltherapeut voor de behandeling van hoofdpijn, nek- en kaakklachten. Hij is tevens een veel gevraagd spreker op cursussen en congressen.

Gedurende 20 jaren was de voormalig onderzoeker en docent verbonden aan de subfaculteit Tandheelkunde (ACTA) van de UvA. Naast SMC Fysiomed is hij tevens verbonden aan de afdelingen Mond-, Kaak- en  Aangezichtschirurgie van het Slotervaart Ziekenhuis, het Zaans Medisch Centrum en het VU Medisch Centrum.

Verhinderd? Annuleer je afspraak minstens 24 uur van tevoren. Bij annulering korter dan 24 uur van tevoren, behouden we het recht deze (behandel)afspraak in rekening te brengen.

Contact

Dr. Jules Hesse, 020 – 560 89 20

Meer info, ook over prijzen, op: http://www.juleshesse.nl