Voedingskunde/sportdiëtetiek

Fit zijn begint bij gezond eten. Onze voedingsdeskundige en sportdietiste Esther van Etten geeft na een inventarisatie van je voedingspatroon (en desgewenst bloedtest) een persoonlijk advies. Gedurende een afgesproken periode zal ze je monitoren en bijsturen om het door jou gewenste doel te bereiken. Daar heeft ze een unieke en effectieve aanpak voor.  Doelstellingen:

  • het verbeteren van topprestaties
  • het bereiken van een gezond lichaamsgewicht
  • het bereiken van een gezondere leefstijl
  • het verminderen van maag- en darmklachten.

Voor wie

Voor iedereen die gezonder wil leven en eten. Of je nu af wilt vallen, sterker wilt worden na een operatie, geen last meer wilt hebben van maag- en darmklachten of een topprestatie wilt behalen. Maar ook coaches en trainers van sportclubs en ouders van kinderen in de groei kunnen met hun vraagstukken bij onze voedingsdeskundige terecht.

Je eerste afspraak

We bespreken je doelstelling waarna de voedingsdeskundige een persoonlijk plan van aanpak voor je maakt. De eerste afspraak duurt een uur. Het is het best als je al een eetdagboek van min. 1 week meeneemt. Hiervoor kun je een standaard dagboek opvragen bij info@fysiomed.org.

Aanmelden

Bel 020 560 89 20 voor een afspraak.

Kosten

Je hebt een schriftelijke verwijzing van de huisarts nodig om aanspraak te kunnen maken op 3 uur vergoeding vanuit de basisverzekering. Indien je geen verwijzing hebt, dien je contant af te rekenen. Voor kosten zie http://www.esthervanetten.nl

Specialist

Extra info

Wanneer je een afspraak wilt afzeggen of verschuiven, verzoeken we je dat 24 uur van tevoren te doen, anders zijn we helaas genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

Esther is lid van de NVD (Nederlandse Vereniging van Diëtisten), de VSN (Vereniging Sportdietetiek Nederland) en is ingeschreven is SCAS gecertificeerd (kwaliteitsregister)

Contact