What We Do

Wat we doen

Wij geloven in een totaalaanpak op het gebied van gezond- en fitheid. We hebben het onze missie gemaakt om mensen te helpen beter te presteren en zich beter te voelen door lichaam, geest en energiesysteem met elkaar in balans te brengen. We hebben veel gezondheidsspecialisten in huis die met elkaar samenwerken om ervoor te zorgen dat jij je beter voelt. Of je nou aan het revalideren bent van een blessure of dat je in opperste fitheid wilt zijn om een topprestatie te leveren. Als het nodig is om een externe specialist te betrekken bij jouw herstel of prestatie, dan zijn de lijnen kort.

Vraag direct een consult aan!

of bel ons direct op 020 560 89 20

Een afspraak maken

UW EERSTE BEZOEK

Nadat je gebeld hebt wordt een eerste afspraak ingepland: de intake. Tijdens de intake door één van onze medewerkers wordt bepaald in welk stadium je je bevindt wat betreft je fitheid en gezondheid. Ben je geblesseerd of ben je je aan het klaarmaken om een topprestatie te behalen?

Bij SMC FysioMed wordt uw gezondheid gekoppeld aan een stadium, namelijk revalideren en performance.

In het stadium revalideren richten we op de fases “Get fit” en “Be fit”

In het stadium performance richten we ons op de fases “Stay fit” en “Top fit”

Bewezen Succesvolle behandelingen

Alle specialismes in huis

Veel bekende topsporters als klant

De 4 fases

FASE 1:In de fase Get Fit richten we ons op uw blessure. Deze gaan wij behandelen tot u blessurevrij bent en u uw dagelijkse bezigheden en sportoefeningen zonder pijn kunt doen.


FASE 2:
In de fase Be Fit richten we ons op volledig fit worden en in balans zijn. Nadat uw uit de Be fit fase komt en u de dagelijkse bezigheden kunt doen gaan we ons richten op extra belastbaarheid, sterker en fitter worden.


FASE 3:
Aan het einde van fase 2 bent u volledig fit en in balans. Het is daarna belangrijk om volledig fit en in balans te blijven. Hier richten we ons op in de fase Stay Fit. Het is noodzakelijk om te blijven werken aan je totale huishouding, zowel fysiek, mentaal en energie.


FASE 4:
De Top Fit fase is gericht op verantwoord en langdurig op topniveau presteren. Jouw Lichaam, Geest en Energie in optimale balans voor een maximale prestatie in je sport, werk en thuis!

Wat klanten van ons vinden

Op jonge leeftijd binnen gekomen en mijn hele cariere steunpilaren geweest. Met zeer veel kwaliteit en gedrevenheid wisten Leo, Wouter en Carlo tijdens mijn loopbaan Leo Echteid elke keer weer het beste in mijn lichaam naar boven te krijgen. In 20 jaar geen minuut spijt gehad van de keuze voor FysioMed.

Clarence Seedorf

Van jongs af aan heb ik rugproblemen. Na een aantal hernia’s, vele ziekenhuizen en vele fysio’s attendeerde mijn broer mij op Fysiomed. Dus ik deed nog 1 verwoede poging. Het voelde meteen heel anders.De behandelingen, gerichte oefeningen en coaching resulteerde in een pijnvrije rug en heb ik weer vertrouwen in mijn lichaam. Fysiomed is een ware steun.

Marianne Mouw

De diagnose, artrose in de linkerknie! Een kunstknie was nog niet aan de orde, er mee leren leven wel. 2 dagen per week gaan revalideren bij FysioMed. De resultaten waren verbluffend. Ik liep als een kind zo blij weer de deur uit, volledig pijnvrij. Nu train ik onder deskundig toezicht en met veel plezier bij Fysiomed.

Jan Franssen