Arbeidsre-integratie

Onze arbeidsre-integratiespecialist ondersteunt jou en je werkgever bij arbeidsre-integratie en de preventie van arbeidsverzuim. Doel is altijd: duurzame re-integratie. Of dreigende uitval voorkomen. Daarbij passen we training en coaching toe. De trainingen hebben zowel een mentale als fysieke dimensie en worden individueel, in groepsverband of in een combinatie van beiden gegeven.

Voor wie

Voor mensen die langere tijd uit het arbeidsproces zijn uitgevallen of die dat dreigen te zullen gaan doen, bijvoorbeeld als gevolg van een burn-out, lichamelijke klachten zoals RSI en lage rugklachten of na de behandeling van kanker. En ook kunt u bij hem terecht voor vraagstukken als: hoe creeer ik een goede ‘work-life’-balance (oftwel: hoe houd ik alle ballen hoog en blijf ik genieten?), hoe verbeter ik mijn communicatie op de werkvloer, hoe wil ik me persoonlijk ontwikkelen, waar sta ik nu, waar wil ik heen en wat belemmert mij?

Je eerste afspraak

De intake bestaat uit drie onderdelen: een kennismakingsgesprek, een lichamelijk onderzoek en screening uitgevoerd door een fysiotherapeut en een fysiek belastbaarheidsonderzoek uitgevoerd door een arbeidsonderzoeker.

Kosten

De onderzoeken duren elk ongeveer een uur. Maximaal een week daarna wordt een advies uitgebracht met een offerte. Het offerte- en facturatieproces verloopt via je werkgever. Het is ook mogelijk deze trajecten particulier te volgen.

Aanmelden

Bel 020 560 89 20 voor een afspraak.

Specialist

Extra info

Indien je een afspraak wilt  verschuiven of af wilt zeggen, verzoeken we je dat 24 uur van tevoren te doen, anders zijn we genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

(Sport)psycholoog Paul Sonke is lid van het NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen) en de VSPN (Vereniging voor Sportpsychologen Nederland).

www.epidaurus.nl

Contact