Fysiotherapie

Welk lichaamsdeel het ook betreft, met de door Fysiomed ontwikkelde krachtige massagetechnieken voor weefsels (zoals spieren en kapsels) en manuele technieken voor gewrichten kan het lichaam herstellen. We werken volgens het Treatment-, Testing-, Training-systeem. We gaan samen met jou trainen om je lichaam zo sterk, soepel en weerbaar mogelijk te maken en ervoor te zorgen dat je klacht niet meer terugkomt. Wanneer het nodig en door jou gewenst is, voegen we andere specialisaties aan je behandeling toe.
Onze fysio’s denken holistisch, denken verder dan de pijnplek en doen er alles aan om je zo snel en goed mogelijk te laten functioneren en presteren.

Voor wie

* voor mensen die last hebben van spieren of gewrichten
* voor mensen die na een operatie moeten revalideren
* voor mensen die fitter willen worden
* voor mensen die een sportieve doelstelling willen behalen
Kortom: voor iedereen met een (sport)medisch vraagstuk

Je eerste afspraak

Je eerste afspraak duurt 40 minuten, de daarop volgende afspraken 20 min. Tijdens de intake wordt het behandelplan met jou doorgesproken.

Kosten

Intake 40 min € 42,50
Behandeling 20 min € 32,50

Declaraties verlopen via je ziektekostenverzekering. Controleer je polis om te weten hoeveel behandelingen je vergoed krijgt. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

Specialisten

We hebben 35 fysiotherapeuten met allemaal hun eigen specialisatie (rug, nek, schouder, knie, etc.)

View all specialists

Extra info

Om je behandelingen te ondersteunen, bieden we diverse trainingsabonnementen aan. Kijk hiervoor onder de knop: Gym training.

  • Strippenkaart: 5 x € 37,50 / 10 x € 65,00
  • 3 maanden: € 40 p.m.
  • 6 maanden: € 38,00 p.m.
  • 12 maanden: € 36,00 p.m.

Je fysiotherapeut helpt je graag aan de hand van je blessure, revalidatieperiode of persoonlijke (performance)doelstelling het juiste abonnement te kiezen.

Indien je een afspraak wilt verschuiven of wilt afzeggen, verzoeken we je dat 24 uur van tevoren te doen, anders zijn we genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

Abonnementen & Pakketten