Manueeltherapie kaak/nek/hoofd

Hoofdpijn-, kaak- en wervelkolomklachten zijn vaak complex waardoor een uitgebreid onderzoek van groot belang is. Bij Fysiomed is een specifieke therapeut aanwezig voor deze klachten waarbij hij zich richt op het opheffen van stoornissen in de beweeglijkheid. Doel: wegnemen van de pijn en verhogen van de belastbaarheid.

Voor wie

Voor mensen met acute en chronische pijnklachten en functiestoornissen in het hoofd-, hals- en nekgebied. Ook worden rugklachten en houdingsafwijkingen onderzocht.

Je eerste afspraak

Je kunt binnen 1 week een afspraak maken. Tijdens de intake wordt met jou doorgesproken wat het klachtenpatroon is en hoe lang dit al bestaat, waarna een behandelplan opgesteld wordt.

Kosten

Intake 30 min € 70,00
Fysiotherapiezitting 15-20 min € 40,00
Manueeltherapie 30 min € 70,00
EMG-Analyse 30 min € 70,00
Second opinion beoordelingen 60 min € 140,00
Rapportage letselschade-intanties n.t.b. € 95,00

Graag contant of per pin afrekenen. De factuur kun je indienen bij je verzekering. Het is verstandig om van tevoren je polisvoorwaarden na te kijken. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

Specialist

Extra info

Dr. Jules Hesse, manueeltherapeut met specialisatie hoofd/kaak/nek. Jules is voormalig onderzoeker en docent van de UvA. Hij is naast SMC Fysiomed tevens verbonden aan de afdeling Mondziekten en Kaakchirurgie van het Slotervaart Ziekenhuis en het VU Medisch Centrum.

Indien je een afspraak wilt verschuiven of afzeggen, verzoeken we je dat 24 uur van tevoren te doen, anders zijn wij helaas genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

Contact